Privredni forum mladih dobija novog predsednika!

Marijana Marinković imenovana je za novu predsednicu organizacije Privredni forum mladih.

 

Marijana Marinković je član Privrednog foruma mladih od samog osnivanja organizacije.  Svoj rad započela je u timu za odnose sa kompanijama, da bi ubrzo nakon toga dobila poverenje da vodi tim za odnose sa javnošću, a zatim postala i izvršni direktor organizacije.

Student je Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a rad na svom profesionalnom razvoju započela je već od prvog dana svojih studija.

Pored učešća na brojnim međunarodnim projektima i konferencijama, bila je deo i organizacije AIESEC, a sva dosadašnja stečena znanja ubrzo će iskoristiti i za pokretanje svog biznisa.

 

14915492_10211603200463773_5989047445564140617_nNjeno viđenje Foruma

Ova organizacija naučila me je mnogim bitnim stvarima, a jedna od meni možda i najdražih jeste da se rad i trud uvek isplate.

Iako pre samo dve godine ova organizacija nije ni postojala, danas je tu sa sjajnim članovima, brojnim partnerima i prijateljima organizacije, spremna da bude stabilna podrška mladima na njihovom putu ka razvoju sopstvenog biznisa.

Naš celokupni rad usmeren je ka mladima, ali i svima koji aktivno rade na kreiranju pozitivne klime za razvoj preduzetničke zajednice u Srbiji.

Svim dosadašnjim projektima, kao što su: Privredni forum mladih 2015, Privredni forum mladih 2016, Karavan omladinskog preduzetništva, Privredni forum mladih 2016 V.2 i Startup ecosystem Serbia, težili smo ka tome da prvo ispitamo i razumemo potrebe mladih, kako bismo na što bolji i efikasniji način na njih uspeli da odgovorimo.

Privredni forum mladih danas je ovde zbog svih mladih, svih institucija, kompanija, ambasada, preduzetnika koji su bili spremni da nam povere svoje vreme i svoje znanje, kao i zbog svih članova koji su u ovu organizaciju uložili puno rada i ljubavi.

Mi smo shvatili da kada imate dobar tim iza sebe i jasan cilj ispred, ne postoji ništa što može da vas zaustavi, a sada smo tu da budemo podrška mladima i da im pomognemo da ni njih ništa ne zaustavi na putu ka realizaciji njihovih ideja.