POŠALJIMO NAŠE REPREZENTATIVCE NA SVETSKO PRVENTSVO U ULTRAMARATONU!

Kao organizacija koja radi sa mladima u Srbiji, uvek smo tu da podržimo pozitivne i motivacione priče. Priča koja sledi za nas ima još veći značaj, jer je jedan od glavnih aktera, Marina Lazić, supruga učesnika konferencije „Privredni forum mladih 2017“.

 

 

Marina se nedavno našla u centru pažnje i to sa dobrim razlogom. Sa bebom u stomaku Marina Lazić  i njen prijatelj Jovica Spajić pretrčali su namibijsku pustinju kako bi pomogli osobama obolelim od plućne hipertenzije. 

 

 

Međutim ovo nije jedina lepa vest. Marina i još četvoro naših reprezentativaca je ostvarilo normu za odlazak na Svetsko prvenstvo u ultramaratonu koje će se održati u Belfastu u Velikoj Britaniji, 1. i 2. jula 2017. godine. Tim koji se plasirao na prvenstvo čine: Marina Lazić, Mihal Sulja, Jovica Spajić, Željko Željkovic i Saša Gacik.

Atletski Savez Srbije nije u finansijskoj mogućnosti da podrži odlazak reprezentativaca na Svetsko prvenstvo, pa su potrebni sponzori ili donatori koji bi pokrili ukupne troškove ili deo troškova. Ukupni troškovi odlaska reprezentacije na Svetsko prvenstvo iznose 3500 EUR, od čega je do sada sakupljeno 850 EUR.

Sponzori koji pokriju veći deo troškova biće vidljivo naznačeni na dresovima reprezentativaca, dok će ostali sponzori biti spomenuti u medijima i na društvenim mrežama.

Pozivamo sve kompanije i institucije da podrže ovu sjajnu inicijativu i pomognu našim reprezentativcima da ostvare svoj cilj!

Broj računa za uplate je:

Mihal Sulja

160-5800101033338-39 (Banca Intesa)

Adresa: Maršala Tita 31a, Kovačića.

Kontakt:

Marina Lazić

ssagitariuss@gmail.com