Privredni forum mladih 2017

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju „Privredni forum mladih 2017“.

Ova konferencija realizovana je u okviru projekta Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije, a glavni cilj je da mlade ljude sa preduzetničkom idejom, kroz intenzivne obuke i radionice, osposobi za pokretanje sopstvenog biznisa. Nakon završene celokupne obuke, učesnici će imati priliku da poslednjeg dana svoje ideje predstave pred stručnim žirijem, a najbolje ideje biće i vredno nagrađene.

 

PRIJAVI SE OVDE

 

 5 dana     15 predavača     30 timova 

 

 

Ako imaš preduzetničku ideju i želju da je pretvoriš u uspešan biznis, pridruži nam se na konferenciji Privredni forum mladih, gde ćemo zajedno sa 15 stručnih predavača i uspešnih preduzetnika raditi na pisanju tvog biznis plana i razvijati sve veštine koje su ti neophodne za vođenje uspešnog biznisa.

 FINANSIJE I INVESTICIJE

 MARKETING

 OSNIVANJE KOMPANIJE I ADMINISTRACIJA

 KAKO SPREMITI PITCH

 BIZNIS PLAN

 

 

 Ne propusti priliku da budeš deo zajednice, koju sada čini već 120 uspešnih mladih preduzetnika koji su učestvovali na ovoj konferenciji.

Sve što ti treba za pokretanje uspešnog biznisa je dobar networking, puno saveta, rad sa stručnim predavačima i uspešnim preduzetnicima, primeri dobre prakse i jedan mentor koji će pratiti tvoj razvoj i usmeravati ga!

 Uslovi za prijavu:

-obavezne prijave u timu od po dvoje

-mogu da učestvuju mladi do 30 godina starosti

*KOTIZACIJA 20e PO UČESNIKU

*PRIJAVE SU OTVORENE DO 10. APRILA

 

 

 

 Pogledaj utiske prošlogodišnjih učesnika i svoju prijavu popuni OVDE